به گزاش خبرنگار مهر، مهرداد نادری فر شامگاه دوشنبه در کارگروه امور اجتماعی و فرهنگی همدان با تاکید براینکه کار فرهنگی تلاش وافری را می طلبد و کار یک شب نیست افزود: برای انجام کارهای فرهنگی باید از افراد لایق و توانمندی که به کار فرهنگی علاقمند هستند استفاده کرد.
وی خلاقیت و نوآوری برای کارهای فرهنگی را ضروری عنوان کرد و ادامه داد: کسی که عهده دار کارهای فرهنگی می شود باید از سواد و سلیقه فرهنگی برخوردار باشد .
نادری فر با اشاره به اینکه کسی که وارد حوزه فرهنگی می شود باید درگیر کارهای اداری نشود تاکید کرد: کار اداری بر کار فرهنگی سایه می اندازد و باعث می شود که کار ها به نحو احسن انجام نشود.
وی همچنین با تاکید براینکه کارفرهنگی باید با استمرار بیشتری انجام شود یادآور شد: کارهای فرهنگی نباید در رده ها پایین تر گیر کند لذا برا یاجرای این کار نیازمند یک پیگیری ، نظارت و استمراردر رده های پایین تر هستیم.
نادری فر با اشاره به مهم دانستن گسترش توجه به قرآن در جامعه با کمک ، حذف بدعت ها و خرافات از دین ، مقابله با با دروغ ، تهمت ، ریا کاری ، سوء ظن و بدزبانی ، ارتقا اخلاق کاری و سازمانی در ادارات و دستگاه های استان و آموزش فرهنگ استفاده درست از اموال دولتی و عمومی از ضرورت های بخش تقویت ارزشها و مکارم اخلاقی است .
مدیرکل امور اجتماعی استانداری همدان ارتقا احترام به قانون در جامعه، تقویت فرهنگ حفاظت از محیط زیست، ترویج فرهنگ مطالعه و ارتقا استفاده ار اینترنت و فضای مجازیی و ... را از بخش های ضرورت فرهنگی دولت و صیانت از حقوق شهروندی عنوان کرد.
نادری فر در ادامه ارتقا فرهنگ صرفهجویی در بخش های آب، برق و گاز، افزایش گرایش به مصرف تولیدات داخلی در استان، کاهش اشرافی گری و تجمل گرایی را نیز از بخش های ضرورت فرهنگی حوزه اصلاح الگوی مصرف برشمرد.
وی همچنین به بخش های ضرورت فرهنگی ارتقا فرهنگ ایثار و شهادت اشاره کردو یادآور شد: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، ارتقا فرهنگ گذشت و بخشش در جامعه، ترویج فرهنگ اهدا خون، ترویج فرهنگ اهدا عضو، ترویج فرهنگ دستگیری از نیازمندان و آسیب دیدگان و ... را از بحش های این حوزه بیان کرد.
نادری فر احیا سبک زندگی اسلامی و ایرانی را از مهمترین ضرورت های فرهنگی استان دانست و افزود: ارتقا فرهنگ عفاف و حجاب در استان،تقویت اقدامات فرهنگ در جهت کاهش نرخ طلاق در استان، تقویت اقدامات فرهنگی در جهتت تسهیل ازدواج آگاهانه و پایدار، فرهنگ سازی در جهات کار جمعی و داوطلبانه ، فرهنگ سازی در جهت افزایش نرخ باروری، بهبود الگوی و تغذیه را از بخش های این ضرورت اعلام کرد.
وی بهبود روابط اجتماعی و خانودگی را از دیگر ضرورت های فرهنگی استان برشمرد و یادآور شد: بهبود روابط اعضای خانواده مهمترین بخش این ضرورت است.
نظر شما